Definisjoner 

Juridisk informasjon om CheapCharly: 

Firmainformasjon 

JHL Medie IVS  

Adresse / Returadresse 

JHL Medie IVS
Tømmergade 15
6830 Nr.Nebel

Kontaktinformasjon 

E-post: info@cheapcharly.no

All support skal primært skje via epost til info@cheapcharly.no fra kl 10:00-16:00.  

Opplysningsplikt 

Alle handler og kontrakter som inngås med CheapCharly er på dansk. CheapCharly brukere har alltid muligheten til å henvende seg etter kjøp og få opplysninger om kjøp, samt få tilsendt ny faktura eller ordrebekreftelse. 
Her følger en beskrivelse på hvordan du handler på CheapCharly. Når du har valgt de ønskede varene og lagt dem i innkjøpskurve skal du opprette en brukerkonto. Etter dette velger du betalingsform. Etter fullført betaling vil du motta en ordrebekreftelse med opplysninger om kjøpet. Deretter vil CheapCharly bearbeide ordren som er det definert om i retningslinjene for levering mm. 

Avtalens parter: 
”Kjøper” brukes som den fysiske person som hovedsakelig handler uten for sin virksomhet og som ved bestilling til CheapCharly gir et tilbud om kjøp og levering av bestemte varer. CheapCharly bruker både som den fysiske eller juridiske personen som ved en ordrebekreftelse aksepterer kjøpers bestilling og selger de bestemte varene, og om hjemmesiden der varene presenteres og bestilles. 
CheapCharly beliggenhet og firmaopplysninger: 
CheapCharly er en webbutikk undr JHL Medie IVS.
JHL Medie IVS har følgende adresse: 

Tømmergade 15
6830 Nr.Nebel
Danmark 

Produktinformasjon: : 
På CheapCharly opplyses varens vesentlige egenskaper. For ytterligere opplysninger eller spørsmål til eksistrerende opplysninger er du velkommen til å sende en epost til CheapCharly på info@CheapCharly.no

Priser: 

Alle prisene er dagspriser og kun gjeldene på bestillingsdagen. 
Alle priser er inkl. DKK Moms og andre avgifter. 

Bestilling: : 

Presentasjon av varer sammen med en pris på CheapCharly er ikke et bindene tilbud, men en oppfordring til å gjøre et bra kjøp. Kjøpers bestilling av varer fra CheapCharly utgjør ikke en bindende accept men derimot et bindende tilbud til CheapCharly om å kjøpe varen på de opplyste vilkårene. En bindende avtale mellom kjøper og CheapCharly er først inngått når CheapCharly mottar en bestilling fra den pågjeldende kunde og betingelsene er akseptert. 

Betaling: 

De betalingsopplysningene som tastes inn ved kjøp av varer blir behandlet af DIBS eller Paypal via en kryptert forbindelse (SSL) som kun du og DIBS/Paypal kan lese. Det er derfor ingen andre som kan se eller lagre opplysningene om deg. Ved kjøp via DIBS/Paypal trekkes beløpet når varen sendes eller etter avtale med kunden. Dersom man ikke likevel ønsker varen vil CheapCharly tilbakebetale beløpet på kundens konto. 

Reklamasjon:: 

CheapCharly overholder reglene rundt reklamasjon som sikrer deg som forbruker to års reklamasjonsrett. Dette betyr at du enten kan få varen reparert, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonen er berettiget. 

Angrerett : 

Kunder hos CheapCharly har 14 dagers full returrett etter levering slik at kunden kan returnere varen. CheapCharly vil deretter tilbakebetale beløpet samt fraktkostnader. Kunden kan deretter sende de nødvendige kontoopplysninger slik at CheapCharly kan tilbakebetale beløpet. Som kunde hos CheapCharly kan du alltid nekte for mottagelse på en konkret vare fra CheapCharly. Deretter vil den returnerte varen bli sendt tilbake til CheapCharly og det betalte beløpet vil bli overført til kundens konto. CheapCharly betaler fraktkostnader i forbindelse med kjøpet. Kontoopplysninger skal i dette tilfelle vedlegges slik at CheapCharly kan overføre beløpet til kundens konto. 

Dersom varen returneres og angreretten blir benyttet, kan dette kun skje hvis varen og emballasjen returneres i vesentlig samme stand og mengde som da den ble mottatt. Det vil si at varen ikke må ha riper, være defekt eller lignende. Varen må gjerne pakkes ut og brukes så lenge den kan returneres i den vesentlige samme stand og mengde. Angreretten bortfaller hvis varen blir brukt på en måte som åpenbart reduserer varens salgsverdi vesentlig. Da originalemballasjen i noen tilfelle utgjør en vesentlig del av varens verdi, kan dette bety at varen, uten emballasjen, ikke anses som returnert i vesentlig stand og mengde. Husk derfor alltid å gjemme på emballasjen til du er sikker på at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger som ikke kan åpnes uten at emballasjen blir ødelagt gjelder returretten naturligvis fortsatt. Varer som blir returnert UFRANCO eller på etterkrav nektes å bli mottatt. Du bør sende varen forsvarlig emballert- sammen med en kopi av faktura og skriv vennligst tydelig at du ønsker å benytte deg av angreretten og at du av den grunn ønsker å få tilbakebetalt beløpet. Vi anbefaler at du sender varen i retur som pakke med Post Danmark. Disse returreglene gjelder alle varer som er solgt som fjernsalg (til private)- de gjelder ikke varer som er solgt til bedrifter. Når varen kommer i retur vil CheapCharly tilbakebetale beløpet for den returnerte varen samt for fraktkostnader CheapCharly har hatt i forbindelse med kjøpet. Dette gjelder kun overføringskostnader fra CheapCharly. 

Reklamasjon: 

Ved eventuelle feil på kjøpt vare, skal denne sendes i retur til CheapCharly på adressen nedenfor. Det er viktig at du skriver feilen på varen hvis den ikke er synlig. Vedlegg også kontoopplysninger og ordrenummer slik at CheapCharly kan overføre beløpet for den skadede varen. Dersom du ønsker en annen vare, vær vennlig å skriv dette. 

JHL Medie IVS
Tømmergade 15
6830 Nr.Nebel
Attn: Reklamasjoner 

Ansvarsfraskrivelse og garanti: 

CheapCharly har gjort det enkelt for deg ved å innhente relevant informasjon på andre websider gjennom lenker. Disse websidene er utenfor CheapCharly kontroll. Derfor kan vi på ingen måte stå til ansvar for innholdet på disse sidene. Opplysningene om de bestilte varene fra slike hjemmesider inngår ikke i beskrivelsen av de bestilte varene i avtalen mellom kjøper og CheapCharly. 
Seler er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tap som følge av at de bestilte varene kommer for sent frem til kjøper eller de bestilte varene har mangler. CheapCharly står ikke ansvarlig for feil ved installasjon eller bruk av varer som er kjøpt gjennom CheapCharly. Dersom du skal montere varer gjennom CheapCharly anbefaler vi at du tar kontakt med en autorisert montør eller med en som har kjennskap til utskifting av for eks interne deler i telefonen. Er Apple garantien fortsatt er gyldig, skal opphøre på reparasjon av eksterne verksted. Telefonen tech, derimot, tilbyr 12 måneders full garanti på den erstattede delen. 

Forbehold om endringer: 

CheapCharly forbeholder retten til å endre eller oppdatere regler og betingelser som gjelder for denne webbutikken. Det er av den grunn viktig at du løpende holder deg orientert om det er gjort endringer. 

Misbruk: 

Misbruk av CheapCharly vil føre til politianmeldelse. 

Sikkerhet: 

Du har alltid mulighet for å vite hvilke opplysninger vi oppbevarer om deg. Du kan sende en epost til oss og opplyse om navnet og adressen din. Innen 10 dager vil du motta en epost om hvilke informasjoner vi oppbevarer om deg. Hvis du ønsker du at vi sletter disse opplysningene skal dette fremgå tydelig i eposten du sender til oss. 

Overføring av persondata: 

CheapCharly overfører ikke persondata til en tredjepart. De data du oppgir når du handler hos oss betraktes som fortrolige og overføres under ingen omstendigheter. 

Cookies Dette OsCommerce e-handelssystem bruker såkalte cookies. 
Bruken av cookies skjer for å sikre at du handler komfortabelt hos oss. Når du plasserer varer i innkjøpsvognen blir informasjonen lagret i en cookie på din egen datamaskin. 
Hvis din browser ikke kan håndtere cookies eller du har slått dem fra kan du dessverre ikke handle via vår webbutikk. Du kan se resten av vår website, men ikke benytte webbutikken. 
Du er selvfølgelig meget velkommen til å foreta din bestilling via epost. 

Hva er en cookie? 

En cookie er en liten datafil som plasseres på din datamaskins harddisk. En cookie er ikke er program og kan ikke lese eller ødelegge data fra din datamaskin. Det er kun på webstedet som du har plassert på din harddisk at du igjen kan lese cookiens innhold. En cookie kan ikke brukes som virus eller lignende ved å gjøre skade på din datamaskin. Hvis det ønskes å slette cookies opprettet av webshoppen på CheapCharly, kan man i de fleste browsere foreta følgende: 
I internet Explorer 5.x osv slettes cookies under menyen ”Funksjoner” -> ”Internetinnstillinger” -> ”Slett cookies”. 

Du kan lese mer om cookies på www.cookiecentral.com. 

Logging og statistikk: 

Logget statistikk brukes i denne butikken. Et statistikksystem samler opp informasjon som kan gi en statistisk bilde av hvor mange besøkende en webside har hatt, hvor de kommer fra, hvilken del av websiden de benytter mm. CheapCharly bruker kun logget statistikk alene med formålet å optimere websiden og dens funksjoner. Logget statistikk brukes til å skape en økt brukervennlighet. Som regel gjemmes logget informasjon i opp til 2 år. Dette gjøres for å kunne danne et bilde av denne butikkens mønster og utvikling over tid. 

Levering: 

CheapCharly sender varen innenfor 1-2 hverdager. Levering bare 3-7 hverdager. Hvis varen ikke skulle være på lager vil CheapCharly kontakte den gjeldende kunden rundt det videre forløpet. CheapCharly har de fleste varene på lager selv om det kan forekomme mangler grunnet stort vare sortiment. Hvis du er i tvil kan du sende en epost til CheapCharly og vi vil besvare eposten så snart vi kan. Husk at CheapCharly har epost support helt frem til kl 23.00 hver dag hele uken. 

Persondatapolitikk: 

For at du kan inngå en online avtale vedr. et kjøp fra CheapCharly, må du registrere deg med følgende personlige opplysninger.

• Navn 
• Adresse 
• Epost adresse 
• Tlf nummer 

CheapCharly foretar registreringen av dine personopplysninger med formålet å kunne levere varen til deg. Personopplysningene blir registrert hos CheapCharly [JHL Medie IVS] og oppbevares i fem år og blir deretter slettet. Fem år er et krav fra bokføringsloven. 
Når personopplysninger blir innsamlet via vår webside sikrer vi at det alltid skjer ved ditt uttrykkelige samtykke slik at du er informert om nøyaktige opplysninger som samles inn og hvorfor ledelsen for JHL Medie IVS har tilgang til disse opplysningene som blir registrert om deg. 

CheapCharly oppbevarer ikke krypterte kundeopplysninger og transmitterer heller ikke kryptert informasjon ved opprettelse av persondata. Betalingsinformasjoner blir transmittert kryptert gjennom DIBS/PBS.